De moed van imperfectie

Eindelijk een boek waar ik dingen van mijzelf in herkende en waarin geen gouden bergen worden beloofd. Wat het wel geeft zijn praktische tips hoe je op een andere manier tegen jezelf en de dingen om je heen kunt aankijken. Brené Brown vertelt hoe zij erachter kwam wat de rode draad is voor mensen die echt vanuit zichzelf leven. Zij durven toe te geven dat ze niet perfect zijn en zijn daarbij lief voor zichzelf en naar anderen. Om je vervolgens op weg te helpen, krijg je als lezer tien wegwijzers om te leven vanuit de overtuiging dat je GOED bent zoals je bent.

De onderwerpen die mij het meest aanspraken in de wegwijzers zijn: het delen van dingen waar je je voor schaamt, lachen, dansen, zingen, genieten van spelen, voldoende rust nemen, durven gelukkig te zijn en te doen wat goed voelt zonder te denken aan verwachtingen van anderen. Het handige is dat iedere wegwijzer wordt afgesloten met een DIP. En nee, dat is niet de DIP zoals de meeste van ons die kennen. De DIP (Duidelijkheid, Inspiratie, Positieve actie) geeft aan wat je kunt doen om gelijk aan de gang te gaan. Een boek met een gezonde dosis humor en praktische tips en bovenal een boek dat ervoor zorgt dat je niet blijft hangen in het maken van plannen, maar je aanzet tot gewoon DOEN!


Uitgever: Bruna Uitgever AW, jaar 2013
Auteur: Brené Brown
ISBN: 9789400503496
Prijs: € 20,99

MENU
WEET