IK2 de beste versie van jezelf

IK2 staat volledig in het teken van wat jij kunt doen om de doelen te halen die jij belangrijk vindt. Een boek vol praktische oefeningen, inspirerende methodieken, testen en uitleg over hoe het brein werkt (vooral de prefrontale hersenschors). Het boek bestaat grofweg uit drie delen, het eerste deel helpt je inzicht te krijgen in jezelf en hoe het komt dat je in een VUCA-wereld gemakkelijk afgeleid kan worden van datgene wat je eigenlijk wil bereiken.

De VUCA-wereld betekent dat alles in het teken staat van de dynamiek van verandering, onzekerheid, complexiteit en het gebrek aan duidelijkheid. Margriet Sitskoorn legt uit welke vaardigheden aan te leren zijn om je doelen te halen. Onmisbaar daarbij is het stappenplan die je op een ‘ik-wil’- manier formuleert. Uiteraard wordt ook stilgestaan bij de valkuilen die ervoor zorgen dat je jouw doelen niet haalt.

Deel twee gaat over het EFFECT-programma en behandelt de zes belangrijkste ingrediënten die helpen om het beste uit jezelf te halen. Zo wordt de kracht van slapen benadrukt en de noodzaak van het jezelf gunnen van tijd. In deel drie pluk je de vruchten van het EFFECT-programma en zo kun je meten of en hoe je jouw doel hebt gehaald en wat het je heeft gebracht. Kun je direct het volgende doel formuleren.

Uitgever: Vakmedianet Management B.V., jaar 2014
Auteur: Margriet Sitskoorn
ISBN: 9789462760356
Prijs: € 23,90

MENU
WEET