Het sprekende hart

Iedereen heeft ze weleens: van die duistere dagen waarop de innerlijke motivatie ver te zoeken is. Sombere muziek en deprimerende films lijken dan een magnetische werking te hebben. Het afschrikwekkend vrolijk gekleurde meditatieboekje ‘Het sprekende hart’ van Hay zal op zo’n moment niet de meest aantrekkelijke kaft op de boekenplank zijn. Toch is juist deze titel een aanrader om op de slechtere dagen naar te grijpen. Hay overwon op middelbare leeftijd kanker.

Na deze strijd schreef ze diverse filosofisch getinte werken waarmee ze mensen wil motiveren om te werken aan ‘interne psychische genezing’. Zo richt ze zich onder andere op het doorbreken van negatieve gedachtegangen en het aanleren van positief denken. Door middel van bondige leuzen en korte teksten stimuleert ze de lezer ook in dit werk om bij zichzelf stil te staan en tot rust te komen; vrede te hebben met zichzelf.

Uitgever: Ankh-Hermes, jaar 2012
Auteur: Louise Hay
ISBN: 9789077770696
Prijs: € 15,-

MENU
WEET