Overwin je eetbuien

Hoewel dit wetenschappelijke werk een hulpmiddel vormt voor overmatige eters, is het eveneens een aanrader om te lezen voor mensen die niet te veel eten. Gezien de titel van het boek lijkt dit misschien onlogisch, maar ook mensen die niet kampen met uit de hand gelopen eetbuien kunnen baat hebben bij dit boek. Schrijver Christopher Fairburn heeft door zijn werk als hoogleraar psychologie en directeur van het centrum voor onderzoek naar eetstoornissen in Oxford ervaring opgedaan met veel verschillende eetproblemen en dat is duidelijk terug te zien in deze publicatie. Door de vele schema’s, tips en handleidingen vormt het boek een goed middel om meer inzicht te krijgen in de eigen manier van redeneren bij de keuze om al dan niet te eten. Dat inzicht kan weer helpen om het eigen eetgedrag onder controle te krijgen.

Uitgever: Nieuwezijds, jaar 2016
Auteur: Christopher Fairburn
ISBN: 9789057124532
Prijs: 25,95

MENU
WEET