Vergroot je emotionele veerkracht

Zoek je handvatten om beter om te gaan met tegenslagen en veranderingen? Dan is dit een boek voor jou. Iedereen reageert namelijk anders op stressvolle omstandigheden en de ervaring leert dat mensen die op een positieve wijze in het leven staan, er beter mee omgaan en ervan leren. Je kunt vaak niets veranderen aan een situatie, maar wel aan de manier waarop jij daarop reageert. Dit boek helpt je stapsgewijs vaardigheden aan te leren om je emotionele veerkracht te vergroten.

Je leert met behulp van de persoonlijke oefeningen die in ieder hoofdstuk staan hoe je tijd maakt voor jezelf om zo te zorgen dat jij goed in je vel blijft zitten, welke emoties je wel of juist niet toelaat en hoe je kansen kunt zien in probleemsituaties. Onderwerpen die onder andere de revue passeren zijn het beheersen van emoties, het belang van relaties, het hebben van een doel en op de juiste manier omgaan met conflicten.

Na het lezen van dit boek en het geleerde toepassen in de praktijk, ben je beter in staat (zonder het probleem te negeren) om te gaan met de vervelende situaties die nu eenmaal vaak bij het leven horen. En als het helemaal goed gelukt is ben je dan zelfs blij met die situaties, omdat ze je weer nieuwe mogelijkheden bieden.

Uitgever: Deltas, jaar 2015
Auteur: Liggy Web
ISBN: 9789044740592
Prijs: € 9,95

MENU
WEET