Bevrijd jezelf van eetbuien en boulimia

Toen Paludanus met het manuscript van dit doe-boek naar de uitgever stapte, vond die het boek veel te uitgebreid. Minstens de helft zou ze moeten schrappen. Gelukkig heeft de schrijfster besloten dit niet te doen. Ze wilde de koper van het boek geen halve oplossing bieden en daarom heeft ze het boek zelfstandig uitgegeven. Het resultaat is een prachtig werkboek dat je stap voor stap meeneemt naar een eetstoornisvrij leven.

Wat dit boek onderscheidt van andere zelfhulpboeken is dat Paludanus schrijft alsof ze naast je staat en ziet hoe je aan jezelf werkt. Doordat ze zichzelf helemaal openstelt en zelfs enorm schaamtevolle situaties uit haar verleden schetst, weet de lezer dat de schrijver met hetzelfde heeft geworsteld. Wanneer je te snel door het boek gaat, tikt ze je als het ware op de vingers. Als je niet de tijd neemt om dit prachtig vormgegeven en geschreven boek te lezen, verliest het zijn functie als hulpmiddel.

Uitgever: Vrij van Eetstoornis, jaar 2016
Auteur: Charlie Paludanus
ISBN: 9789491197598
Prijs: € 38,95

MENU
WEET