Vrij

Marnix Pauwels is een ex-verslaafde en heeft veel ervaring op het gebied van depressie en angststoornissen. In het boek Vrij leert hij je op een andere manier te kijken naar al je aannames over jouzelf en hoe je tegen het leven aankijkt. Daarbij geeft hij je het inzicht waarmee je vrij, gelukkig en totaal ontspannen kunt functioneren.

De belangrijkste onderwerpen in het boek zijn:
De grootste misvattingen over controle op ons bestaan.
Alles over dé motor achter verslaving, en hoe je die stil kunt zetten.
Waarom ‘loslaten’ en ‘accepteren’ geen handelingen zijn, en wat je wél kunt doen met hetzelfde effect.
Hoe weerstand tegen wat ons overkomt alles duizend keer erger maakt.
De mechanismen achter fenomenen als schuld, schaamte en slachtofferschap, en hoe je ermee omgaat.
Hoe je kunt afrekenen met piekeren, zorgen, angst en paniek.
Het geheim van een leven waarin je álles wat je overkomt met het volste vertrouwen tegemoet ziet en oplost.

Marnix doet in zijn boek geen onhaalbare beloftes en het is niet het weer zoveelste plan naar vrij zijn. Nee, hij laat je simpelweg zien dat je tot nu toe op het verkeerde paard hebt gewed. Door inzicht te krijgen in je eigen vernietigende geloof in alles wat je denkt, kun je veel geestelijk leed voorgoed achter je laten. Niet door te doen alsof pijn en vervelende situaties niet bestaan, maar door ze te zien en te aanvaarden zoals ze zijn en ze niet groter te maken. Door de pittige stijl van schrijven en de praktische insteek is het een boek wat je leven totaal kan veranderen als je zelf aan de slag wil gaan.

Uitgever: Uitgeverij Lucht, jaar 2016
Auteur: Marnix Pauwel
ISBN: 9789491729584
Prijs: 19,95

MENU
WEET