Hoogsensitiviteit als kracht

Als hoogsensitief persoon is het soms lastig om goed om te gaan met de prikkels die langs alle kanten binnenkomen. Om overbelasting te voorkomen en om kracht te halen uit deze kwaliteit, geeft Caroline Bont verschillende handvaten en opdrachten. Als autoriteit op het gebied van praktische, intuïtieve ontwikkeling weet zij welke oefeningen baat kunnen hebben en over het algemeen zijn de instructies helder geformuleerd en goed uitvoerbaar.

Het boek biedt herkenning, benoemt problemen en pagina na pagina wordt samen gewerkt aan oplossingen en manieren waarop hoogsensitiviteit als kracht kan worden ingezet. Ook voor lezers die niet hoogsensitief zijn, vormt dit boek een aanrader; het creëert meer zelfbewustzijn op de meest uiteenlopende gebieden van het leven. Hoewel er in het werk een brede uitleg over hoogsensitiviteit is te vinden en bij iedere opdracht een toelichting staat, mist het wetenschappelijke diepgang.

Uitgever: Kosmos Uitgevers, jaar 2017
Auteur: Carolina Bont
ISBN: 9789021529905
Prijs: € 20,-

MENU
WEET