Wat is jouw excuus?

Isabelle Plasmeijer, oprichtster van ISA-Power, confronteert de lezer in dit boek met de eigen negatieve excuses en helpt om deze om te keren tot positieve overtuigingen. Verspreid door het boek zijn verschillende herkenbare portretten te vinden waarin mensen hun persoonlijke excuses delen. Vervolgens worden deze pessimistische gedachten vanuit een andere, gunstige invalshoek belicht. Imperfecties worden omgezet in iets positiefs. De persoonlijke verhalen kweken een soort bewustwording van de eigen negatieve gedachten.

Het doel van Plasmeijer is om korte metten te maken met excuses. Als ervaringsdeskundige weet zij waar ze het over heeft en daardoor valt haar directe, maar eerlijke schrijfstijl in goede aarde. Haar tekst moet de lezer helpen om meer van zichzelf te houden en minder bang te zijn om te falen.
Door middel van verschillende opdrachtjes wordt de daad bij het woord gevoegd. Relatief lege pagina’s met daarop korte quotes van Plasmeijer vormen door het boek heen een soort rustpunten die ruimte geven aan de eigen gedachtegangen.

Uitgever: Uitgeverij Boekscout, jaar 2017
Auteur: Isabelle Plasmeijer
ISBN: 9789082678901
Prijs: € 22,95

MENU
WEET