Op de tweesprong van moeten en willen

“Er zijn twee wegen in het leven: wat we denken te moeten en wat we eigenlijk willen. Elke dag weer is de keus aan ons.” Moeten heeft te maken met hoe anderen willen dat we leven, willen heeft te maken met wie we zijn. Maar hoe weet je eigenlijk wie je bent en wat je echt wil?

Dit boek motiveert en leert ons via verschillende oefeningen om te achterhalen waar we onbewust van dromen. Waar ons hart ligt. En hoe we ons hart in ons dagelijks leven ook daadwerkelijk kunnen gaan volgen. Om als een slang je huid af te kunnen werpen en verder te kunnen groeien. Het boek valt vooral op door de bijzondere en inspirerende vormgeving: veel tekenin – gen, verschillende lettergroottes, bladzijden die soms slechts enkele woorden bevat – ten. Met veel voorbeelden en citaten. Daarmee wordt het een praktisch en laagdrem – pelig boek, waarin Elle Luna is geslaagd om weg te blijven uit het al te zweverige.

Uitgever: Lev. jaar 2016
Auteur: Elle Luna
ISBN: 9789400507593
Prijs: € 20,99

MENU
WEET