De edele kunst van not giving a f*ck

Een zelfhulpboek van een 33-jarige New Yorkse blogger die wel heel erg vaak f*ck zegt. In het begin is deze o-zo-Amerikaanse stijl wel even doorbijten. Maar de inzichten die Manson over zijn eigen leven deelt zetten uiteindelijk wel aan het denken. Het boek richt zich op de vraag: wat verkies jij om als belangrijk in je leven te vinden? Hoe beperkter het aantal dingen die er toe doen in je leven, hoe beter. Maar hoe maak je de keuze over wat echt belangrijk is in je leven? Manson heeft vijf adviezen: neem verantwoordelijkheid voor alles wat zich in je leven voordoet, koester je eigen onzekerheden, durf te falen, omarm afwijzing en accepteer je eigen sterfelijkheid. Voor Manson leidt het uiteindelijk tot het besef dat zijn gezin en eerlijkheid belangrijker zijn dan roem of financieel succes. Een grotere open deur is er niet te bedenken. Maar hoeveel mensen zijn dat toch uit het oog verloren of komen daar te laat achter? Dit boek doet je inzien dat je altijd keuzes hebt in wat er voor jou toe doet, en dat je zelf moet bepalen waar je voor wil vechten.

Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers, jaar 2017
Auteur: Mark Manson
Prijs: € 20,99
ISBN: 9789400509023

MENU
WEET