Ik moet nog even kijken of ik kan

Introverte mensen zielig of saai? Mooi niet! In dit boek maakt de schrijfster korte metten met de grootste misverstanden over introverten. Ze hebben andere behoeften, maar kunnen daarmee net zo succesvol en gelukkig zijn als extraverten. Als ze maar de ruimte krijgen om tot hun recht te komen.

Op een grappige en vlotte manier legt de schrijfster uit hoe een introvert denkt en doet. Het boek geeft inzicht in de behoeften van een introvert en bruikbare tips om daarmee om te gaan in verschillende situaties. Beschrijvingen van alledaagse situaties maken de theorie levendig en herkenbaar.
De afwisselende en komische schrijfstijl maken dat het boek snel wegleest ondanks het theoretische karakter. De grote hoeveelheid in roze gedrukte tekst en roze pagina’s kunnen onprettig overkomen. Weet je hier doorheen te kijken, dan maak je uitgebreid kennis met de verrassende wereld van de introvert. Die wordt niet raar genoemd, maar anders en daar is niets mis mee! Een waardevol boek voor elke introvert en iedereen die er eentje kent.

Tekst: Tineke Kuipers

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar, jaar 2017
Auteur: Liesbeth Smit
ISBN: 9789038804262
Prijs: € 19,99

MENU
WEET