Pauze

Veel mensen hebben het altijd maar druk, ervaren stress, zijn oververmoeid en hebben het gevoel dat ze vast vastzitten in de dagelijkse sleur van hun leven. Op basis van eigen ervaring stelt de auteur dat je balans en levenslust kunt terugvinden door simpelweg vaker te pauzeren.

In een pauzemoment schep je ruimte om na te denken, te reflecteren op je leven en antwoord te vinden op vragen als: wie ben ik? En wat wil ik nu echt? Verschillende tips, opdrachten en oefeningen worden aangereikt om te helpen in contact te komen met jezelf en te gaan leven volgens je eigen natuurlijke ritme en behoeftes.

Het lezen van dit boek alleen al is een geslaagd pauzemoment. Het heeft een rustgevende vormgeving en bevat rake uitspraken die aanzetten om het leven te overdenken en tot verandering te komen. Kortom, een boek dat helpt om van de automatische piloot af te komen en een rustigere koers in te zetten die bij je past.

Tekst: Tineke Kuipers

Uitgever: Altamira (onderdeel Gottmer Uitgevers Groep B.V.), jaar 2017
Auteur: Danielle Marchant
ISBN: 978-94-013-0344-6

MENU
WEET