Kaartbox bij vier vragen die je leven veranderen

Een mooie aanvulling op het boek vormen de inzichtkaarten. De 52 kaarten zitten in een mooi doosje samen met een notitieboekje en ‘Het Kleine Boekje’ waarin de methode en het achterliggende gedachtegoed van de vier vragen kort worden uitgelegd. Vervolgens neemt de auteur je stap voor stap mee door het werkblad waarmee je de vier vragen op een eigen situatie los gaat laten.

De inzichten laten je stilstaan bij de realiteit wat helpt om problemen in een ander daglicht te zien. Een voorbeeld is: “Iedereen is een spiegelbeeld van jouzelf – een weerkaatsing van je eigen denken.” Het is aan te raden om eerst het boek over de vier vragen te lezen, zodat je de inzichten in de juiste context kunt plaatsen en begrijpen. Kortom, een mooie uitgave van het werk van Byron Katie voor als je het leuk vindt om af en toe een kaart te kiezen en het inzicht erop te doordenken bij een situatie.

Tekst: Tineke Kuipers

Uitgever: Palaysia, jaar 2013
Auteur: Byron Katie
ISBN: 978-90-765-4191-7
Prijs: € 19,99

MENU
WEET