Catfulness

Wie goed naar katten kijkt, ziet dat ze het perfecte voorbeeld zijn van hoe je gelukkig en mindful kunt zijn. In dit boekje is het dan ook een kat die je op een grappige wijze het verschil laat zien tussen hoe katten en mensen doorgaans leven: “Mensen zijn altijd bezig. Eén van hun voornaamste bezigheden is het zoeken naar nieuwe bezigheden.”

Aan de hand van liefdevolle kattenwijsheden lees je hoe het ook anders kan. Gun jezelf bijvoorbeeld eens een dutje en doorbreek eens je gewoonten. Door de praktische tips toe te passen, zal je meer gaan leven zoals een kat: gelukkig en met volle aandacht in het moment.

Het boekje heeft een rustige vormgeving en is gemakkelijk even in te kijken door de korte, simpele teksten: zeven weken lang, een pagina per dag. Verder staat het vol met schattige kleurenillustraties van katten. Kortom, een mooi boekje voor jezelf of om cadeau te doen.

Tekst: Tineke Kuipers

Uitgever: Boekerij, jaar 2018
Auteur: Paolo Valentino
ISBN: 978-90-225-8121-6
Prijs: € 12,50

MENU
WEET