Volgens Proust

Wie ben jij? Naast een korte inleiding en beknopte achtergrondinformatie over het leven en werk van Proust bestaat dit boek voornamelijk uit 61 heel persoonlijke vragen. Vragen die je stimuleren om na te denken over jezelf, de ander en de wereld om je heen. Denk aan geloof, liefde, schroom, schaamte, geluk, welstand en succes.

Bij elke vraag is een kort bijpassend citaat opgenomen dat op zichzelf al mooi is om bij stil te staan. Dit werkt inspirerend. De vragen zijn tevens op kaartjes bijgevoegd – ideaal voor als je de vragen met anderen wilt bespreken. Wees daarbij voorbereid op een persoonlijk en boeiend gesprek waarbij je naast jezelf ook anderen beter leert kennen.

Kortom: Volgens Proust is een doeboek dat je niet even snel invult. Alleen door de tijd te nemen en open en eerlijk te zijn naar jezelf, krijg je meer zicht op wie je bent, je eigenschappen en talenten en waar het voor jou om draait in je leven.

Tekst: Tineke Kuipers

Uitgever: Meulenhoff, jaar 2018
Auteur: Henk Steenhuis en Bert Bukman
ISBN: 978-90-290-9267-8
Prijs: € 20,00

MENU
WEET