Vergroot je zelfvertrouwen

Weg met die negatieve gedachtes! In dit boek laat psychotherapeut Christine Wilding met behulp van cognitieve gedragstherapie zien hoe je in vijf doelgerichte stappen afrekent met jouw negatieve gedachtes. Dankzij haar positieve toon word je niet alleen door de stappen begeleid, maar krijg je ook zin om de opdrachten in praktijk uit te voeren. Elke oefening is er om jouw negatieve gedachtes om te zetten naar het positieve. Alles om jouw eigenwaarde te vergroten. Het boek maakt je ervan bewust hoe een negatief zelfbeeld je leven kan beïnvloeden, waar dit vandaan kan komen en hoe jij dit zelf kunt aanpakken. Er wordt uitgelegd hoe een positief zelfbeeld ontwikkelen een proces is, iets wat je zal moeten oefenen. Toch kan ook jij van pessimistisch naar optimistisch gaan. Een leven gevuld met jouw positiviteit. Voor iedereen die zijn zelfvertrouwen wil vergroten, kan dit boek de eerste stap zijn

Uitgever: Kosmos, jaar 2016
Auteur: Christine Wilding
ISBN: 9789021562490
Prijs: € 20,99

MENU
WEET