Het Nederlands Eetstoornis Register (NER) onderzoekt hoe het mensen met een eetstoornis of eetprobleem in het leven vergaat. Bijvoorbeeld op het gebied van onderwijs, vriendschap en vrije tijd. Door een grote groep mensen voor langere tijd online te volgen willen zij beter in kaart brengen hoe de eetproblematiek zich ontwikkelt en welke factoren van invloed zijn op deze ontwikkeling en het herstel. Die kennis kan vervolgens worden gebruikt om de behandeling van eetstoornissen te verbeteren. Het NER is op zoek naar deelnemers. Iedereen kan meedoen: man of vrouw, jong of oud, wel of geen behandeling, een beginnende of een langdurige eetstoornis, als je maar eetproblematiek (ongeacht de vorm) hebt of hebt gehad.

Je kunt je aanmelden via www.nederlandseetstoornisregister.nl. Na aanmelding ontvang je per mail een link naar de startvragenlijst, vervolgens ontvang je jaarlijks een uitnodiging voor de volgende NER-vragenlijst. 

MENU
WEET