Agenda

Blader door de agenda


Realcovery Inloophuis ontmoetingsavond voor ouders en naasten

29 januari 2021 19:00 - 21:00  

Ontmoetingsavond voor ouders en partners van mensen die worstelen met een eetstoornis. De sessies worden begeleid door 2 ervaringsdeskundige naasten. Voor meer over Realcovery Inloophuis en activiteiten klik hier. I.v.m. de coronamaatregelen is het belangrijk om ook op de website te kijken of een activiteit nog doorgaat.

Lees verder

Leontienhuis inspiratiebijeenkomst

30 januari 2021 10:00 - 12:00  

Leontien vertelt hoe ze als topsporter in de val van de eetstoornis trapte. En hoe ze in haar tweede carrière zonder eetstoornis pas echt kon genieten van haar overwinningen. Voor meer informatie over het Leontienhuis en activiteiten klik hier. I.v.m. de coronamaatregelen is het belangrijk om ook op de website te kijken of een activiteit nog doorgaat.

Lees verder

Leontienhuis inspiratiebijeenkomst

30 januari 2021 13:00 - 15:00  

Leontien vertelt hoe ze als topsporter in de val van de eetstoornis trapte. En hoe ze in haar tweede carrière zonder eetstoornis pas echt kon genieten van haar overwinningen. Voor meer informatie en activiteiten van het Leontienhuis klik hier. I.v.m. de coronamaatregelen is het belangrijk om ook op de website te kijken of een activiteit nog doorgaat.

Lees verder

Leontienhuis themabijeenkomst voor ouders en naasten

02 februari 2021 19:00 - 21:00  

Workshop NLP voor ouders/naasten – door Chris Hartman, Renata Jaasma, Twan Fenger en Tess Arndt. Voor meer informatie en activiteiten klik hier. I.v.m. de coronamaatregelen is het belangrijk om ook op de website te kijken of een activiteit nog doorgaat.

Lees verder

Zelfhulp Netwerk Gespreksavond voor naasten van iemand met een eetstoornis

03 februari 2021 19:30 - 22:00  

Je hebt een kind of een partner met een eetstoornis en wilt graag praten met lotgenoten. Om verhalen uit te wisselen of van elkaar te leren. Maar vooral om te praten met mensen die je begrijpen, die jouw gevoel herkennen. Kom dan naar de gespreksavond vlakbij Eindhoven. Vaste groep Je maakt deel uit van een vaste groep. Per bijeenkomst kan de samenstelling van de…

Lees verder

Dalisay Recovery 4-delige workshop intuïtief schrijven

05 februari 2021 19:00 - 21:00  

Deze workshop bestaat uit 4 bijeenkomsten van 19.00 – 21.00 uur Data: (onder voorbehoud van Corona ontwikkelingen) Vrijdag 5 februari Vrijdag 19 februari Vrijdag 5 maart Vrijdag 12 maart. Deze workshop is een investering in jezelf met als thema zelfliefde en zelfzorg. Voor deze workshop geldt een eigen bijdrage van € 15,00 p.p. (dit is voor alle 4 de avonden, inclusief materialen…

Lees verder
MENU
WEET