Inspiratiebijeenkomst met Denise (Leontienhuis)

22 januari 2022 13:30 - 16:00  

Laat je inspireren door het verhaal van Denise Speelman, Miss Nederland 2020. Denise vertelt hoe ze op de middelbare school een eetstoornis ontwikkelde. Zoals veel jonge meiden, was de puberende Denise onzeker over haar lichaam. “Ik wilde aan het perfecte plaatje voldoen, maar dat bestaat in werkelijkheid helemaal niet.” Ze ging de strijd aan het haar eetstoornis… én met succes! Ze is sinds ruim 3 jaar hersteld. Met haar hernieuwde eigenwaarde sleepte ze zelfs de titel Miss Nederland 2020 in de wacht. Met een duidelijke missie: “Ik gebruik mijn titel om een positieve beweging te creëren voor mensen met een eetprobleem.”

De bijeenkomst is voor iedereen die met een eetstoornis te maken heeft. Zowel mensen met een eetstoornis als zijn of haar ouders of naasten.

Start bijeenkomst om 14.00 uur in het Leontienhuis, inloop is vanaf 13.30 uur. Je kunt op het terrein parkeren. Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht via info@leontienhuis.nl.

Deze bijeenkomst is gepland onder voorbehoud dat de versoepelingen van de coronamaatregelen doorgang kunnen blijven vinden.

Voor meer informatie over het Leontienhuis en activiteiten klik hier.

Kijk voor meer activiteiten van inloophuizen en fora op de agenda van WEET.

Locatie

Leontienhuis, Zuidplasweg, Zevenhuizen, Nederland
MENU
WEET