Leontienhuis themabijeenkomst voor ouders en naasten

12 oktober 2021 19:00 - 21:00  

Thema: Brengt vechten tegen de eetstoornis schade toe aan de band tussen moeder en dochter?

Een eetstoornis heeft impact op de gehele omgeving en het hele gezin. Tijdens deze themabijeenkomst voor ouders en naasten, vertellen Manon en Corine over hun moeder-dochterband voor, tijdens en na de eetstoornis. Corine over hoe ze als moeder af en toe toch toegaf aan de eetstoornis, om zo de vrede te bewaren. En uit angst dat de band met haar dochter onherstelbaar beschadigd werd. Manon vertelt hoe de eetstoornis tussen haar en haar moeder in kwam te staan en hoe lastig ze het vond om het vertrouwen van haar moeder terug te winnen.

Hun relatie is behoorlijk op de proef gesteld, maar is na Manon’s herstel beter dan ooit! Laat je inspireren door het persoonlijke verhaal van moeder en dochter. Stel je vragen en deel je eigen ervaring tijdens deze themabijeenkomst.

De bijeenkomst start om 19.00 uur in het Leontienhuis, inloop is vanaf 18.30 uur. Je kunt gratis op ons terrein parkeren. Deelname is € 12,50 per persoon of € 25 per gezin (max 4 personen). Aanmelden doe je via info@leontienhuis.nl.

Voor meer informatie over het Leontienhuis en activiteiten klik hier.

I.v.m. de coronamaatregelen is het belangrijk om ook op de website te kijken of een activiteit nog doorgaat.

Kijk voor meer activiteiten van inloophuizen en fora op de agenda van WEET.

Locatie

Leontienhuis, Zuidplasweg, Zevenhuizen, Nederland
MENU
WEET